Referenssit

Työmme puhukoot puolestaan.

Taloyhtiöt

Taloyhtiöiden salaojaremontit

Torsten salaojaremontti kaivuri rivitalo
Taloyhtiön salaojat

Rivitalon salaojaremontti, Rajakylä

kuntokartoituksessa huomattiin puutteita salaojissa ja yhtiössä päätettiin ryhtyä toimeen ennen kuin kosteus aiheuttaa vaurioita. Kohteeseen tehtiin täydellinen salaojaremontti sadevesijärjestelmineen ja routasuojauksineen.

KATSO REFERENSSI »

Omakotitalot

Omakotitalojen salaojaremontit

Omakotitalon salaojat

Omakotitalon salaojaremontti, Kaleva

Toteutimme onnistuneet salaojaremontin tähän kohteeseen. Aloitettuamme kaivuutyöt, pinnan alta paljastui ennakko-odotusten mukaisesti kalliota. Tämän louhiminen kuitenkin onnistui sujuvasti muun remonttityön ohessa ja kaikki tyydyttävään lopputulokseen päästiin.

KATSO REFERENSSI »
Omakotitalon salaojat

Omakotitalon salaojaremontti, Suutarila

Talon asukkaille oli herännyt huoli salaojajärjestelmän toimivuudesta. Tarkemman kuntokartoituksen pohjalta todettiin, että järjestelmän uusiminen nykyaikaiseksi olisi ajankohtaista. Remontti sujui mukavasti ja nyt tontilta kedätyt vedet ohjataan läheiseen avo-ojaan.

KATSO REFERENSSI »
Omakotitalon salaojat

Omakotitalon salaojaremontti, Marjaniemi

Tämä kohde oli hyvin tyypillinen asiakaskohde eli kellarillinen rintamamiestalo. Remontin yhteydessä poistettiin kellarin ulkoseinästä bitumikerros sekä louhittiin vastaantullutta kalliota. Nämä ovat tyypillisiä asioita, joihin salaojaremonttia tehdessä törmää.

KATSO REFERENSSI »
multa levitettynä omakotitalon Pihaan
Omakotitalon salaojat

Omakotitalon salaojaremontti, Vuosaari

Teimme kohteeseen salaoja- ja sadevesiremontin. Kohteessa oli jo valmiina liitos kaupungin hulevesiviemäriin, jota käytimme kerättyjen vesien purkupaikkana. Remonttiin kuului myös asuintalon pihamaalle suoritettu maa-aineksen vaihtaminen.

KATSO REFERENSSI »

Mitä maksaa salaojaremontti?

Pyydä pikatarjous ja saat yhteydenoton yhden arkipäivän kuluessa.