Omakotitalon salaojaremontti

helsinki, MYllypuro

Projektin aloitus

Pihaterassin uusimisen yhteydessä asiakkaalle oli tullut ajatus salaojajärjestelmän uusimisesta. Salaojien kuvauksissa kävi ilmi, että salaojat ovat korjausta vailla. Asiakas päätti kilpailuttaa salaojaremontin usealla eri yrityksellä, mutta tarjoukset olivat kaikki tasaväkisiä. Asiakkaan ystäväperhe oli tehnyt aikaisemmin salaojaremontin Torstenilta ja heidän vahvasta suosituksestaan asiakas päätti ottaa yhteyttä Torsteniin.

Remontin aikana

Kohteessa toteutettiin salaojajärjestelmän uusiminen. Remontissa pystyttiin hyödyntämään osin vanhaa järjestelmää – kerätyt vedet johdettiin olemassa olevaan kaivoon, josta oli yhteys kaupungin hulevesiviemäriin. Remontin yhteydessä uusittiin myös pihan laatoitus sekä rakennettiin pyöräkatokselle pohja. Asiakas oman toiveensa mukaisesti jatkoi terassin uusimista asentamalla sen itse paikoilleen.

Lopputulos

Remontin valmistuttua talossa on toimiva ja nykyaikainen salaojajärjestelmä. Piha sai myös remontin ohella yleisilmeen kohotuksen laatoituksen uusimisen johdosta.

Työn jäljen laadusta kyllä kertoo, että naapurit ovat sitä ihailleet. Kaiken kaikkiaan kyllä suosittelemme teitä mielellämme, ja olemme tyytyväisiä.

Related Works