Omakotitalon salaojaremontti

Otamme kokonaisvastuun ja hoidamme projektin luotettavasti alusta loppuun

omakotitalon-2

Salaojaremontit
vuosien kokemuksella

Tyypillinen omakotipuolen saneerauskohde on 1970- tai 1980-luvulla rakennettu koti, jonka salaojajärjestelmä kaipaa nykyaikaistamista. Kellarillisessa omakotitalossa asukas voi tunnistaa remonttitarpeen siitä, että kellarikerroksen kivirakenteisissa seinissä on kohonneet kosteusarvot tai kellaritilojen sisäilma tuntuu tunkkaiselta. Kellarittomassa omakotitalossa taas salaojaremontin tarpeellisuudesta voi kertoa esimerkiksi sokkelin pinnoitteen irtoaminen tai halkeilu.

Salaojaremontin yhteydessä tarkastelemme pihan vesitaloutta kokonaisuutena. Salaojien lisäksi huolehdimme hulevesien eli sade- ja kuivatusvesien asianmukaisesta ohjautumisesta sekä talon perustuksen vesieristyksestä.

Mitä maksaa salaojaremontti?

Pyydä pikatarjous ja saat yhteydenoton yhden arkipäivän kuluessa.

Remontin kulku

Remonteissamme yhdistyy suurien toimijoiden luotettavuus ja pienten toimijoiden ketteryys.

Suunnitelma & tarjous

Omakotitalon salaojaremontti toteutetaan Torstenissa suoraviivaisella kokonaisvastuurakentamisen mallilla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Torsten vie koko projektin alusta loppuun – aina suunnittelusta viimeistelyyn saakka. Ensimmäisen
yhteydenoton jälkeen remontti lähtee liikkeelle katselmuksella kohteessa paikan päällä, jossa havainnoidaan alkutilanne ja tutustutaan rakennuspiirustuksiin. Tämän pohjalta laadimme kirjallisen suunnitelman ja tarjouksen.

Toteutus

Onnistuneen salaojaremontin keskeisiä elementtejä ovat ammattitaitoinen työvoima, valpas työnjohto ja täsmälliset tavara- ja maa-ainestoimitukset. Olemme Torstenissa hioneet sujuvaa toimitusta jo useita vuosia pitkäaikaisten kumppaneidemme kanssa. Tähän yhdistettynä jokaisen työntekijän ja kumppanin kova halu onnistua jokaisessa projektissa on mielestämme toimiva resepti matkalla kohti kaikkia tyydyttävää lopputulosta.

Remontin jälkeen

Remontin valmistuttua toimitamme dokumentoinnin remontista. Tämä sisältää remontin aikaiset kuvat kattavasti eri työvaiheista sekä mahdolliset muutokset alkuperäiseen suunnitelmaan. Lopputarkastuksen ja remontin hyväksymisen jälkeen asiakkaalle
tulee lasku, jossa on selkeästi eriteltynä työnosuus, jonka avulla omakotitaloasuja pystyy hakemaan kotitalousvähennystä. Kaikki laskut maksetaan remontin valmistuttua, ennakkomaksuja ei ole. Kaikelle työlle ja tuotteille myönnämme 24kk takuun.

Referenssit

Viimeisimmät remonttikohteet.

Omakotitalon salaojat

Omakotitalon salaojaremontti, Kaleva

Toteutimme onnistuneet salaojaremontin tähän kohteeseen. Aloitettuamme kaivuutyöt, pinnan alta paljastui ennakko-odotusten mukaisesti kalliota. Tämän louhiminen kuitenkin onnistui sujuvasti muun remonttityön ohessa ja kaikki tyydyttävään lopputulokseen päästiin.

KATSO REFERENSSI »