Omakotitalon salaojaremontti

Otamme kokonaisvastuun ja hoidamme projektin luotettavasti alusta loppuun

omakotitalon salaojaremontti kaivuri Torsten

Salaojaremontit
vuosien kokemuksella

Tyypillinen omakotipuolen saneerauskohde on 1970- tai 1980-luvulla rakennettu koti, jonka salaojajärjestelmä kaipaa nykyaikaistamista. Kellarillisessa omakotitalossa asukas voi tunnistaa remonttitarpeen siitä, että kellarikerroksen kivirakenteisissa seinissä on kohonneet kosteusarvot tai kellaritilojen sisäilma tuntuu tunkkaiselta. Kellarittomassa omakotitalossa taas salaojaremontin tarpeellisuudesta voi kertoa esimerkiksi sokkelin pinnoitteen irtoaminen tai halkeilu.

Salaojaremontin yhteydessä tarkastelemme pihan vesitaloutta kokonaisuutena. Salaojien lisäksi huolehdimme hulevesien eli sade- ja kuivatusvesien asianmukaisesta ohjautumisesta sekä talon perustuksen vesieristyksestä.

Mitä maksaa salaojaremontti?

Pyydä pikatarjous ja saat yhteydenoton yhden arkipäivän kuluessa.

Remontin kulku

Remonteissamme yhdistyy suurien toimijoiden luotettavuus ja pienten toimijoiden ketteryys.
salaojaremontin-suunnittelu

Suunnitelma & tarjous

Omakotitalon salaojaremontti toteutetaan Torstenissa suoraviivaisella kokonaisvastuurakentamisen mallilla (KVR). Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Torsten vie koko projektin alusta loppuun – aina suunnittelusta viimeistelyyn saakka. 
Ensimmäisen yhteydenoton jälkeen remonttiprojekti aloitetaan katselmuksella kohteessa paikan päällä, jossa havainnoidaan alkutilanne ja tutustutaan rakennuspiirustuksiin. Tämän pohjalta laaditaan kirjallinen suunnitelma ja tarjous.

salaoja-remontin-toteutus

Toteutus

Onnistuneen salaojaremontin keskeisiä elementtejä ovat ammattitaitoinen työvoima, valpas työnjohto ja täsmälliset tavara- ja maa-ainestoimitukset. Olemme Torstenissa hioneet sujuvaa toimitusta jo useita vuosia pitkäaikaisten kumppaneidemme kanssa. Tähän yhdistettynä jokaisen työntekijän ja kumppanin kova halu onnistua jokaisessa projektissa on toimiva resepti matkalla kohti kaikkia tyydyttävää lopputulosta.

salaojaremontin kuntotarkastus

Remontin jälkeen

Remontin valmistuttua talossa on nykystandardit täyttävä ja toimiva salaojajärjestelmä. Kerätyt vedet ohjataan asianmukaisesti purkupaikkaan ja talon perustukset pysyvät kuivana. Torsten toimittaa asiakkaalle remontin aikaiset kuvat ja tekee muutokset alkuperäiseen suunnitelmaan.

Referenssit

Viimeisimmät remonttikohteet.