Torsten salaojaremontit

Salaojaremontit ovat erikoisalaamme – meihin voit luottaa. 

yritys-torsten

Suomen luotettavin
salaojaremonttiyritys

Haluamme olla Suomen johtava ja luotettavin salaojaremonttiyritys sekä asiakastyytyväisyyden esimerkkiyritys. Meidät valitessaan asiakas saa ammattitaitoisen, kokeneen ja vastuullisen kumppanin, joka huolehtii remonttikohteesta kokonaisuutena. Laajan yritysverkostomme ansiosta meillä on sopiva kumppani jokaiseen remonttikohteeseen ja -vaiheeseen. Työskentelemme Helsingin, Vantaan ja Espoon lisäksi pääkaupunkiseudun lähialueilla.

Tarinamme

Torstenholm HC Oy on perustettu vuonna 1995. Yrityksen toiminnan alkuvaiheessa keskityttiin asuntojen sisäpuolisiin saneerauksiin ja nopeasti erikoistuttiin märkätiloihin. Vuonna 2009 kylpyhuoneiden ympärillerakennettu liiketoiminta erotettiin uuteen yhtiöön ja uusi erikoistuminen salaojaremontteihin sai lähtölaukauksensa.

Torstenin asiakkaita ovat tänä päivänä omakoti- ja taloyhtiöasukkaat. Toteutamme salaojaremontteja pääkaupunkiseudun pääpiirteisellä alueella. Omakotitalolle tehtävässä salaojaremontissa projektimalli on tyypillisesti kokonaisvastuurakentamisen malli, jossa Torsten ottaa kokonaisvastuun projektin läpiviemisestä – aina suunnitteluvaiheesta maaliin saakka. Taloyhtiöissä taas tyypillisesti salaojaremontti tehdään taloyhtiön teettämän ulkopuolisen suunnitelman perusteella. Molemmissa projektimalleissa korostuu Torstenin vahvuudet: Nopea reagointikyky, ketterä ja suoraviivainen toiminta sekä täsmällinen sovitun mukainen toteutus.

Nykyisellään toiminta työllistää noin 30 maanrakentamisen ja rakentamisen ammattilaista. Liikevaihtotavoitteemme kuluvalle 2021 kaudelle on 2,2M euroa. Torsten pitää kunnia-asiana, että kaikki velvoitteet asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä yhteiskunnalle hoidetaan täsmällisesti ja ajallaan.

0
Jo vuodesta
0
Rakentamisen ammattilaista
0 M€
Liikevaihto