Torsten salaojaremontit

Salaojaremontit ovat erikoisalaamme – meihin voit luottaa. 

Torsten työmies salaoja lapio

Suomen luotettavin
salaojaremonttiyritys

Haluamme olla Suomen johtava ja luotettavin salaojaremonttiyritys sekä asiakastyytyväisyyden esimerkkiyritys. Meidät valitessaan asiakas saa ammattitaitoisen, kokeneen ja vastuullisen kumppanin, joka huolehtii remonttikohteesta kokonaisuutena. Työskentelemme Helsingin, Vantaan ja Espoon lisäksi pääkaupunkiseudun lähialueilla.

Tarinamme

Torsten on tehnyt salaojaremontteja vuodesta 2009. Yrityksen omistuspohja laajentui alkuvuodesta 2023 ja tässä yhteydessä perustettiin uusi osakeyhtiö, jolle salaojaliiketoiminta siirtyi. Toiminta jatkuu ennallaan samojen ihmisten voimilla – nykyisin aiempaa leveimmillä hartioilla.

Torstenin asiakkaita ovat omakotitalojen omistajat ja asunto-osakeyhtiöt.  Käytämme salaojaremonteissamme pääosin kokonaisvastuurakentamisen (KVR)- mallia. Mallissa korostuu Torstenin vahvuudet: Nopea reagointikyky, ketterä ja suoraviivainen toiminta sekä täsmällinen sovitun mukainen toteutus.

Nykyisellään toiminta työllistää noin 30 maanrakentamisen ja rakentamisen ammattilaista. Torsten pitää kunnia-asiana, että kaikki velvoitteet asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä yhteiskunnalle hoidetaan täsmällisesti ja ajallaan.

 

Jo vuodesta
0
Rakentamisen ammattilaista
0
Liikevaihto
0 M€