Torsten salaojaremontit

Salaojaremontit ovat erikoisalaamme – meihin voit luottaa. 

Torsten työmies salaoja lapio

Suomen luotettavin
salaojaremonttiyritys

Haluamme olla Suomen johtava ja luotettavin salaojaremonttiyritys sekä asiakastyytyväisyyden esimerkkiyritys. Meidät valitessaan asiakas saa ammattitaitoisen, kokeneen ja vastuullisen kumppanin, joka huolehtii remonttikohteesta kokonaisuutena. Työskentelemme Helsingin, Vantaan ja Espoon lisäksi pääkaupunkiseudun lähialueilla.

Tarinamme

Torstenholm HC Oy on perustettu vuonna 1995. Yrityksen toiminnan alkuvaiheessa keskityttiin asuntojen sisäpuolisiin saneerauksiin ja nopeasti erikoistuttiin märkätiloihin. Vuonna 2009 kylpyhuoneiden ympärillerakennettu liiketoiminta erotettiin uuteen yhtiöön ja uusi erikoistuminen salaojaremontteihin sai lähtölaukauksensa.

Torstenin asiakkaita ovat omakotitalojen omistajat ja asunto-osakeyhtiöt.  Käytämme salaojaremonteissamme pääosin kokonaisvastuurakentamisen (KVR)- mallia. Mallissa korostuu Torstenin vahvuudet: Nopea reagointikyky, ketterä ja suoraviivainen toiminta sekä täsmällinen sovitun mukainen toteutus.

Nykyisellään toiminta työllistää noin 30 maanrakentamisen ja rakentamisen ammattilaista. Liikevaihtotavoitteemme kuluvalle 2021 kaudelle on 2,2M euroa. Torsten pitää kunnia-asiana, että kaikki velvoitteet asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä yhteiskunnalle hoidetaan täsmällisesti ja ajallaan.

0
Jo vuodesta
0
Rakentamisen ammattilaista
0 M€
Liikevaihto