Taloyhtiön salaojaremontti

Olemme kokonaisuuden osaaja ja hoidamme projektin luotettavasti.

vesiranni taloyhtion remontti Torsten työmies

Salaojaremontit
vuosien kokemuksella

Toteutamme taloyhtiön salaojaremontteja pari-, rivi- ja kerrostaloihin. Tyypillisin kohteemme on 1980-luvuilla rakennettu rivitaloyhtiö mutta mukaan mahtuu myös vanhempaa, uudempaa, korkeampaa ja lyhyempää taloyhtiötä. Salaojien kunnostustarve saa lähtölaukauksensa hyvin eri tavalla, mukana on ennakoivaa huolenpitoa kiinteistöstä mutta salaojaremontteja aloitetaan myös vasta kosteusoireen havaitsemisen jälkeen.

Mitä maksaa salaojaremontti?

Pyydä pikatarjous ja saat yhteydenoton yhden arkipäivän kuluessa.

Remontin kulku

Remonteissamme yhdistyy suurien toimijoiden luotettavuus ja pienten toimijoiden ketteryys.

Suunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Remonttisuunnitelma onkin oleellinen osa onnistunutta projektia. Toteutamme remontin joko taloyhtiön teettämän salaojasuunnitelman tai Torstenin tuottaman suunnitelman pohjalta KVR -menetelmällä. Pienemmät taloyhtiöt valitsevat usein suoraviivaisen kokonaisvastuurakentamisen mallin ajan ja kustannusten säästämiseksi. Suuret taloyhtiöt teettävät suunnitelman ulkopuolisella suunnittelutoimistolla ja kysyy tarjouksen valmiin suunnitelman toteuttamiselle.

Tarjous

Saat meiltä kirjallisen yksityiskohtaisesti eritellyn tarjouksen. Kaikkien etu on sopia mahdollisimman tarkasti toimituksen sisältö. Hyvä tarjous sisältää luettelon sisältyvistä töistä ja tarvikkeista, mutta oleellista on myös kertoa ennalta töistä tai tarvikkeista jotka eivät sisälly tarjoukseen tai jäävät tilaajan tehtäväksi. Täsmällinen ja selkeä työlistaus auttaa asiakasta ymmärtämään remonttikokonaisuutta, eikä väärinkäsityksiä pääse syntymään.

Toteutus

Ammattitaitoinen työvoima, valpas työnjohto, täsmälliset tavara- ja maa-ainestoimitukset ovat keskiössä onnistuneessa salaojaremontissa. Me Torstenilla olemme hioneet toteutusta vuosia kokemuksista oppien pitkäaikaisten yhteistyökumppanien kanssa. Toivomme, että kova halu onnistua jokaisessa remontissa paistaa läpi jokaisesta kumppanista ja työntekijästämme.

Referenssit

Viimeisimmät remonttikohteet.

Taloyhtiön salaojat

Rivitalon salaojaremontti, Vesala

Kohteessa toteutettiin KVR-menetelmällä suunniteltu salaoja- ja sadevesijärjestelmän uudistus. Kolmen paritalon sadevedet ohjattiin kunnalliseen hulevesiviemäriin, jotta talojen perustukset pysyvät tulevaisuudessa kuivina.

KATSO REFERENSSI »
Taloyhtiön salaojat

Rivitalon salaojaremontti, Sompio

70-luvun taloyhtiössä kosteusongelmien juurisyyksi paljastui aikansa eläneet salaojat ja kosteussuojan puuttuminen talon perustuksista. Torsten toteutti KVR-menetelmällä suunnitellun salaoja- ja sadevesijärjestelmän uudistuksen.

KATSO REFERENSSI »
Taloyhtiön salaojat

Rivitalon salaojaremontti, Heikinlaakso

Rivitalon salaojia päätettiin alkaa tutkimaan, kun asuntokauppojen yhteydessä taloyhtiöstä löydettiin kosteutta. Torsten käytti tässä kohteessa KVR-menetelmää, jossa Torsten suunnitteli ja toteutti koko remontin alusta loppuun saakka onnistuneesti.

KATSO REFERENSSI »