Taloyhtiön salaojaremontti

Olemme kokonaisuuden osaaja ja hoidamme projektin luotettavasti.

vesiranni taloyhtion remontti Torsten työmies

Salaojaremontit
vuosien kokemuksella

Toteutamme taloyhtiön salaojaremontteja pari-, rivi- ja kerrostaloihin. Tyypillisin kohteemme on 1980-luvuilla rakennettu rivitaloyhtiö mutta mukaan mahtuu myös vanhempaa, uudempaa, korkeampaa ja lyhyempää taloyhtiötä. Salaojien kunnostustarve saa lähtölaukauksensa hyvin eri tavalla, mukana on ennakoivaa huolenpitoa kiinteistöstä mutta salaojaremontteja aloitetaan myös vasta kosteusoireen havaitsemisen jälkeen.

Mitä maksaa salaojaremontti?

Pyydä pikatarjous ja saat yhteydenoton yhden arkipäivän kuluessa.

Remontin kulku

Remonteissamme yhdistyy suurien toimijoiden luotettavuus ja pienten toimijoiden ketteryys.

salaojaremontin-suunnittelu

Suunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Remonttisuunnitelma onkin oleellinen osa onnistunutta projektia. Toteutamme remontin joko taloyhtiön teettämän salaojasuunnitelman tai Torstenin tuottaman suunnitelman pohjalta KVR -menetelmällä. Pienemmät taloyhtiöt valitsevat usein suoraviivaisen kokonaisvastuurakentamisen mallin ajan ja kustannusten säästämiseksi. Suuret taloyhtiöt teettävät suunnitelman ulkopuolisella suunnittelutoimistolla ja kysyy tarjouksen valmiin suunnitelman toteuttamiselle.

salaojaremontin kuntotarkastus

Tarjous

Saat meiltä kirjallisen yksityiskohtaisesti eritellyn tarjouksen. Kaikkien etu on sopia mahdollisimman tarkasti toimituksen sisältö. Hyvä tarjous sisältää luettelon sisältyvistä töistä ja tarvikkeista, mutta oleellista on myös kertoa ennalta töistä tai tarvikkeista jotka eivät sisälly tarjoukseen tai jäävät tilaajan tehtäväksi. Täsmällinen ja selkeä työlistaus auttaa asiakasta ymmärtämään remonttikokonaisuutta, eikä väärinkäsityksiä pääse syntymään.

salaoja-remontin-toteutus

Toteutus

Ammattitaitoinen työvoima, valpas työnjohto, täsmälliset tavara- ja maa-ainestoimitukset ovat keskiössä onnistuneessa salaojaremontissa. Me Torstenilla olemme hioneet toteutusta vuosia kokemuksista oppien pitkäaikaisten yhteistyökumppanien kanssa. Toivomme, että kova halu onnistua jokaisessa remontissa paistaa läpi jokaisesta kumppanista ja työntekijästämme.

Referenssit

Viimeisimmät remonttikohteet.