Referenssit

Työmme puhukoot puolestaan.

Taloyhtiöt

Taloyhtiöiden salaojaremontit

Taloyhtiön salaojat

Rivitalon salaojaremontti, Mankkaa

Kolmen paritalon taloyhtiökohde sai itselleen uuden ja toimivan salaojajärjestelmän. Kerättyjen vesien purkupaikkana käytetään kaupungin hulevesiviemäriä, jonne liitos olikin jo olemassa. Toteutustapana KVR, Torsten hoiti suunnittelun sekä toteutuksen, urakan valvoi ulkopuolinen valvoja.

KATSO REFERENSSI »
Torsten salaojaremontti kaivuri rivitalo
Taloyhtiön salaojat

Rivitalon salaojaremontti, Rajakylä

Kuntokartoituksessa huomattiin puutteita salaojissa. Yhtiössä päätettiin ryhtyä toimeen ennen kuin kosteus aiheuttaa vaurioita. Kohteeseen tehtiin täydellinen salaojaremontti sadevesijärjestelmineen ja routasuojauksineen. Koko operaatio suoritettiin KVR -menetelmä Torstenin suunnitelmilla.

KATSO REFERENSSI »

Omakotitalot

Omakotitalojen salaojaremontit

Omakotitalon salaojat

Omakotitalon salaojaremontti, Kaupunginkallio

Taloon oli teetetty salaojien kuntotarkastus ja tässä yhteydessä oli huomattu, että salaoja- ja sadevesijärjestelmän uusiminen olisi ajankohtainen asia. Torstenin valikoiduttua urakoitsijaksi, toteutimme kohteeseen salaojaremontin. Kokonaistoimitukseen kuului myös aurinkoterassi ja kivimuuri.

KATSO REFERENSSI »
Omakotitalon salaojat

Omakotitalon salaojaremontti, Westend

Salaojaremontin yhteydessä toteutettiin liitos kaupungin hulevesiviemäriin. Pienillä kaupunkitonteilla liitos sadevesiviemäriin on ensisijainen vaihtoehto vesien purkamiselle. Näin varmistutaan, että kerätyt vedet poistuvat kokonaan tontilta kaikkina vuodenaikoina häiriöttömästi.

KATSO REFERENSSI »
Omakotitalon salaojat

Omakotitalon salaojaremontti, Rekola

Tutkimus paljasti salaojien heikon kunnon ja remontoimme ne täydellisesti. Työ tehtiin ”avaimet käteen” -toimituksena myös kivetysten ja aitojen osalta, kaikki käyttövalmiina remontin luovutuksessa.

KATSO REFERENSSI »

Mitä maksaa salaojaremontti?

Pyydä pikatarjous ja saat yhteydenoton yhden arkipäivän kuluessa.