Skip to content

Omakotitalon salaojaremontti

Helsinki, paloheinä

Projektin aloitus

Talo oli hiljattain vaihtanut omistajaa. Jo ostovaiheessa oli ollut selvää, että talon salaojat tarvitsevat täydellisen saneerauksen. Lähtökohdat remontille olivat hyvät, poikkeuksellisesti sadevesiviemäriliittymä oli valmiiksi olemassa eli tien aukaisua ei tässä kohteessa tarvittu.

Remontin aikana

Remontti alkoi pihakivetyksen purkamisella työalueelta. Talossa oli kellari ja siksi toteutuksessa käytettiin Isodrän –menetelmää. Isodränistä kellari sai pystysalaojan ja kapillaarikatkon lisäksi lisälämmöneristeen. Kellariin johtavien portaiden alatasanteelle asennettiin lattiakaivo, joka liitettiin uuteen sadevesijärjestelmään.

Lopputulos

Täydellisen salaojaremontin jälkeen kellari ja talon perustukset alkavat kuivaa. Rankkasateellakaan ei tule enään vesi kellarin ovikynnyksen yli sisään. Kellarin sisäpuolinen käyttö monipuolistuu sisäilman tervehtyessä ja kuivuessa.

Olemme tyytyväisiä yrityksenne toimintaan: henkilökunta on ystävällistä ja palveluhenkistä ja remontti valmistui suunnitellussa aikataulussa. Salaojat toimivat ja sokkelin kuivumien on alkanut. Olemme myös tyytyväisiä siihen, että näette talon kosteusongelman kokonaisvaltaisesti ja teiltä saa neuvoja ja opastusta muutenkin kuin yksinomaan urakkasopimukseen liittyvissä asioissa. Kouluarvosana on kiitettävä.