Omakotitalon salaojaremontti, Kaleva

Toteutimme onnistuneet salaojaremontin tähän kohteeseen. Aloitettuamme kaivuutyöt, pinnan alta paljastui ennakko-odotusten mukaisesti kalliota. Tämän louhiminen kuitenkin onnistui sujuvasti muun remonttityön ohessa ja kaikki tyydyttävään lopputulokseen päästiin.

Continue reading

Omakotitalon salaojaremontti, Suutarila

Talon uudet asukkaat olivat teettäneet kuntokartoituksen asuntokauppoja tehdessään. Tämän pohjalta todettiin, että järjestelmän uusiminen nykyaikaiseksi olisi ajankohtaista. Remontti sujui mukavasti ja nyt tontilta kerätyt vedet ohjataan läheiseen avo-ojaan.

Continue reading

Omakotitalon salaojaremontti, Marjaniemi

Tämä kohde oli hyvin tyypillinen asiakaskohde eli kellarillinen rintamamiestalo. Remontin yhteydessä poistettiin kellarin ulkoseinästä bitumikerros sekä louhittiin vastaan tullutta kalliota. Nämä ovat tyypillisiä asioita, joihin törmää salaojaremonttia tehdessä.

Continue reading

Omakotitalon salaojaremontti, Vuosaari

Teimme kohteeseen salaoja- ja sadevesiremontin. Kohteessa oli jo valmiina liitos kaupungin hulevesiviemäriin, jota käytimme kerättyjen vesien purkupaikkana. Remonttiin kuului myös asuintalon pihamaalle suoritettu maa-aineksen vaihtaminen.

Continue reading

Omakotitalon salaojaremontti, Kaupunginkallio

Taloon oli teetetty salaojien kuntotarkastus ja tässä yhteydessä oli huomattu, että salaoja- ja sadevesijärjestelmän uusiminen olisi ajankohtainen asia. Torstenin valikoiduttua urakoitsijaksi, toteutimme kohteeseen salaojaremontin. Kokonaistoimitukseen kuului myös aurinkoterassi ja kivimuuri.

Continue reading