Omakotitalon salaojaremontti, Kaleva

Toteutimme onnistuneet salaojaremontin tähän kohteeseen. Aloitettuamme kaivuutyöt, pinnan alta paljastui ennakko-odotusten mukaisesti kalliota. Tämän louhiminen kuitenkin onnistui sujuvasti muun remonttityön ohessa ja kaikki tyydyttävään lopputulokseen päästiin.

Continue reading

Omakotitalon salaojaremontti, Suutarila

Talon asukkaille oli herännyt huoli salaojajärjestelmän toimivuudesta. Tarkemman kuntokartoituksen pohjalta todettiin, että järjestelmän uusiminen nykyaikaiseksi olisi ajankohtaista. Remontti sujui mukavasti ja nyt tontilta kedätyt vedet ohjataan läheiseen avo-ojaan.

Continue reading

Omakotitalon salaojaremontti, Marjaniemi

Tämä kohde oli hyvin tyypillinen asiakaskohde eli kellarillinen rintamamiestalo. Remontin yhteydessä poistettiin kellarin ulkoseinästä bitumikerros sekä louhittiin vastaantullutta kalliota. Nämä ovat tyypillisiä asioita, joihin salaojaremonttia tehdessä törmää.

Continue reading

Omakotitalon salaojaremontti, Vuosaari

Teimme kohteeseen salaoja- ja sadevesiremontin. Kohteessa oli jo valmiina liitos kaupungin hulevesiviemäriin, jota käytimme kerättyjen vesien purkupaikkana. Remonttiin kuului myös asuintalon pihamaalle suoritettu maa-aineksen vaihtaminen.

Continue reading

Omakotitalon salaojaremontti, Kaupunginkallio

Taloon oli teetetty salaojien kuntotarkastus ja tässä yhteydessä oli huomattu, että salaoja- ja sadevesijärjestelmän uusiminen olisi ajankohtainen asia. Torstenin valikoiduttua urakoitsijaksi, toteutimme kohteeseen salaojaremontin. Kokonaistoimitukseen kuului myös aurinkoterassi ja kivimuuri.

Continue reading

Omakotitalon salaojaremontti, Ilola

Tutkimus paljasti salaojien heikon kunnon ja remontoimme ne täydellisesti. Työ tehtiin ”avaimet käteen” –toimituksena myös kivetysten ja aitojen osalta, kaikki käyttövalmiina remontin luovutuksessa.

Continue reading