Skip to content

Omakotitalon salaojaremontti

Kerava, kaleva

Projektin aloitus

Projekti lähti liikkeelle uusien omistajien muutettua taloon asumaan. Heille oli jo ostohetkellä ollut selvää, että talon salaojat tulisivat nykyaikaistaa. Talossa vanhempi puoli oli rakennettu jo 80-luvulla ja lisäosa tämän jälkeen. Haastavan alkutilanteesta teki se, että rakennusaikaisia piirrustuksia oli kahdelta eri aikakaudelta. Paikallisen tutkimuksen tuloksena päästiin kuitenkin selville remonttia edeltäneestä tilanteesta.

Remontin aikana

Remontin aikana haasteeksi nousi runsas kallion määrä. Pääsimme kuitenkin sujuvalla yhteystyöllä asiassa nopeasti liikkeelle ja remonttia pystyttiin jatkamaan keskeytyksettä yllätyksistä huolimatta. Haastavaa remontissa oli kallion löytymisen lisäksi aavistuksen kapeat tilat, joista kokeneet kaivinkonekuskimme kuitenkin selviytyivät kiitettävästi.

Lopputulos

Remontin valmistuttua talossa on toimiva ja nykyaikainen salaojajärjestelmä. Asunnon takapihalle suoritimme myös massanvaihdon, jonka päälle asiakkaan oli tukeva rakentaa kesäterassi. Kokonaisuutena remontti sujui varsin mallikkaasti ja pysyimme arvioidussa aikataulussa.

Olen tyytyväinen tehtyyn työhön joka sujui niinkun oli sovittu.

Asiakas